​​​​​​

Salg/leie

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål om næringsparken eller ønsker tilbud på tomt eller leie av lokaler

Lene Haug

Daglig leder
Tlf: +47 47 64 61 93
E-post: lene@liegruppen.no

Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap IKS (NGIR)

I november kjøpte Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap IKS (NGIR) en tomt på 5 daa i næringsparken. NGIR ble stiftet i 1981 og har i dag mer enn 30 ansatte. Selskapet er eid av kommunene Austrheim, Fedje, Gulen, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Radøy og Solund. NGIR samler inn og behandler avfall fra 13 000 husholdninger, og 6 000 hytter i medlemskommunene. NGIR har høy grad av kildesortering hos abonnentene, og arbeider for avfallsreduksjon til det beste for miljø og klima.

Les mer om NGIR på www.ngir.no

Byggrengjøring AS

I mai 2012 signerte Byggrengjøring, gjennom selskapet Bergesen Næringseiendom AS, kjøpekontrakt for en 2,5 daa stor tomt i Mjåtveit Næringspark.  Byggrengjøring er en svært spennende bedrift med store visjoner for framtiden, samtidig som de kan vise til gode resultater for de nærmere 20 årene de har drevet i bransjen. I dag er det ca. 60 ansatte i selskapet, og det har vært en jevn vekst siden oppstarten.  Administrasjon og lager har vært lokalisert i Knarvikgården siden 1998, mens vaskeriet ligger i Reikeråsbygget. Tomten var ferdig grovplanert i månedsskiftet september/oktober 2012. 

Byggrengjøring AS holder nå på å sette opp et bygg på 870 m2. Bygget vil inneholde; administrasjon på 300m2, lager 180m2, lettlager 150 m2 og Mr-Clean AS Vaskeri på 240 m2. Tomten ligger helt fremme mot vei ved innkjørsel.

Se flere bilder og få mer informasjon om byggeprosessen på www.byggren.no.

Unigrafisk AS

Unigrafisk flytter fra Frekhaug til Mjåtveit Næringspark

Det har over lang tid vært en god dialog med Unigrafisk om en mulig etablering av virksomheten i Mjåtveit Næringspark. Det var derfor med stor glede at vi kunne tilby dem en grovplanert tomt så snart næringsparken var regulert og nødvendige formaliteter var på plass. Unigrafisk har kjøpt en 3 daa stor tomt gjennom selskapet Brenda Eiendom AS. Tomten nærmer seg ferdig grovplanert og det vil bli overtakelse i månedsskifte august/september 2012.  Unigrafisk er en allsidig leverandør av grafiske produkter og de vil inne kort tid starte oppføringen av et nybygg på ca. 1 200 m2. Selskapet har vært etablert på Frekhaug siden 1986, men ønsker nå å ta del i den omfattende næringsutviklingen som vil finne sted i Mjåtveit Næringspark.

Unigrafisk har store forventninger til Mjåtveit Næringspark

- Vi vurderte flere muligheter, men er veldig trygge på valget av Mjåtveit Næringspark sier daglig leder i Unigrafisk, Kjetil Røssevold

- Utslagsgivende for oss var Liegruppens profesjonelle planlegging og håndtering av prosessene. Mjåtveit Næringspark blir et flott senter med en svært attraktiv beliggenhet. Vi forventer at aktivitetene snart er i gang og at området vil bli fylt opp fort. Det gir oss også en fremtidig verdiøkning.

- Nå får vi full fleksibilitet og mulighet til å utforme vårt område slik at vi dekker alle behov. Samtidig som det er nær dagens produksjon slik at vi har kort vei og beholder samme postnummer. Mjåtveit Næringspark ligger langs ny, god vei med god avkjørsel og nærhet til busstopp. Her får vi det akkurat slik som vi vil, avslutter Kjetil Røssevold.

Les mer om Unigrafisk AS på unigrafisk.no

Borlaug og Brosvik Transport AS

Som første aktør signerte Borlaug og Brosvik Transport kontrakt om kjøp av tomt

 Som første aktør signerte Borlaug og Brosvik Transport kontrakt om kjøp av en 5 daa stor tomt i Mjåtveit Næringspark og overtakelse av ferdig grovplanert tomt er satt til månedsskifte august/september 2012. Borlaug og Brosvik er hovedtranportør for kulturverden i Bergensområdet og har 40 års erfaring fra denne bransjen, de har også 9 biler gående for Bring offshore samt har flere biler gående på asfalt og brøyting/salting. 

Les mer om Borlaug og Brosvik Transport AS på www.bbtransport.net